11 травня 2017 17:34

Что не поделили Шаран и Вернидуб? Эксклюзивно в "ПроФутболе"

Чим закінчиться гаряча суперечка наставників українських клубів Юрія Вернидуба та Володимира Шарана, дивіться у «Профутболі» на 2+2.


Найскандальнішим матчем 26 туру українського чемпіонату став поєдинок «Олександрія» – «Чорноморець». Долю протистояння вирішила помилка судді, котрий зарахував гол півзахисника «Олександрії» Артема Поляруса попри положення футболіста «поза грою».


Перемога олександрійців викликала сумніви щодо об’єктивності українських арбітрів. "Підозрілі помилки суддів, тому мене це лякає. Десь є не чисті на руку керівники клубу і тренери, які цим займаються",– прокоментував програш одеситів наставник «Зорі» Юрій Вернидуб. Обурений звинуваченням колеги тренер «Олександрії» не забарився з відповіддю. «Я розумію, що він кращий тренер України, в єврокубкових матчах він заспокоює Моуріньо (посміхається), йому все можна. Вже стало закономірністю, що коли його команда програє, він шукає причини своїх поразок у виступах інших команд. І вже дуже часто апелює в сторону "Олександрії". Я не знаю де йому "Олександрія" дорогу перейшла», – сказавВолодимир Шаран.


Чи буде продовження футбольного скандалу –у програмі «Профутбол» у неділю, 14 травня, о 23:00 на каналі 2+2.