28 квітня 2017 13:32

КДК ФФУ дисквалифицировал 14 экс-футболистов "Металлиста"

Контрольно-дисциплінарним комітетом ФФУ завершено розгляд справи за заявою Комітету з етики і чесної гри стосовно матеріалів перевірки щодо чотирнадцяти футболістів ФК «Металіст» Харків та застосовано наступні санкції:


Малику Є.В. – заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 2 роки безумовно та довічно умовно; Ковтку Р.А. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 1 рік;

Малиновському Н.В. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 1 рік та 1 рік умовно; Скаржинському Д.Є. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 3 роки та довічно умовно; Авер’янову М.А. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 1 рік безумовно та 2 роки умовно; Бойчуку Б.С. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 1 рік безумовно та 1 рік умовно; Ткаченку Д.І. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 1 рік безумовно та 2 роки умовно; Мєдвєдєву О.О. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 3 роки безумовно та довічно умовно; Безклубюку М.Г. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 1 рік безумовно та 2 роки умовно; Рамазанову Р.М. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 1 рік безумовно та 1 рік умовно; Ключці Д.В. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 1 рік безумовно та 2 роки умовно; Соломасі Д.Д. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на 1 рік безумовно та 1 рік умовно; Дьякову Д.В. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на шість місяців безумовно та 1 рік умовно;

Сизому С.О. - заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом, строком на шість місяців безумовно та 1 рік умовно.


Для усіх футболістів Контрольно-дисциплінарним комітетом ФФУ також встановлено випробувальний строк у 2 роки, протягом якого вони мусять довести особистою поведінкою своє виправлення.