22 квітня 2017 15:52

"Олимпик" - "Динамо" 0:3. Первенство U-19. Отчет о матче

«Динамо» блискуче проводить останні ігри в Чемпіонаті U-19, довівши переможну серію до шести поспіль матчів.

Упевнені і результативні дії дозволили команді Юрія Мороза відірватися від конкурентів, вийшовши на фінішну десятиматчеву пряму з солідною очковою перевагою.

«Олімпік», судячи з виступів у нинішньому сезоні, в звітній зустрічі повинен був скласти конкуренцію киянам. Команда йде на п'ятому місці і при вдалих розкладах цілком може претендувати на потрапляння до трійки найсильніших. Підопічні Станіслава Тищенка серйозно налаштувалася на гру з динамівцями, яка стала для них чудовим іспитом.


Вже на 10-й хвилині Микола Шапаренко точним ударом завершив розпочату Русланом Кошелєвим комбінацію. Не давши господарям прийти в себе, рахунок в матчі був подвоєний. Знову чудово зіграв Шапаренко, але його передачу на вільного Назарія Русина перехопив захисник, в підкаті переправивши м'яч у власні ворота.

Холодний душ у вигляді двох м'ячів глибоко шокував донецьку команду. Роботи у Владислава Кучерука було зовсім небагато, в самому «гарячому» епізоді. незадовго до перерви, м'яч влучив у стійку воріт.


Численні заміни, проведені тренерами в другому таймі, збивали темп зустрічі. Динамівці впевнено контролював гру, в жодному з періодів не давши засумніватися у власній перевазі. М'яч ще один раз влетів у ворота «олімпійців»: моторний Денис Янаков першим розібрався у воротарському, добивши відскочивший від поперечини м'яч. У підсумку - 3:0 на користь «Динамо»!
Сезон 2016/17. Чемпіонат U-19. 21-й тур

22.04.2017. м.Біла Церква, стадіон «Зміна»

«Олімпік» (Донецьк) - «Динамо» (Київ) - 0:3 (0:2)

«Олімпік»: Лтайф, Снурніцин, Боровик, Городенко, Мороз, Нечаєв (Пономарьов, 70), Геловані (Таловеров, 86), Зубашівський (к), Максименко (Черниш, 82), Зінатуллін (Тищенко, 67), Масикевич.

«Динамо»: Кучерук, Дубінчак (к), Кошелєв, Попов (Петрусенко, 76), Смирний (Куліш, 80), Калюжний, Алібеков, Шапаренко (Наумець, 55), Янаков (Вантух, 76), Цітаішвілі, Русин (Алексєєв , 47)

Голи: Шапаренко (10), автогол (21), Янаков (72)

Попереджені: Максименко (47), Снурніцин (88), Боровик (89).