17 квітня 2017 21:21
2

Ультрас "Динамо" собираются устроить яркий перфоманс на матче с "Шахтером"

Ультрас "Динамо" на своей официальной странице в Facebook рассказали о предстоящем перфомансе на матче с "Шахтером".


"Ще одна нагадайка про те що, вже через 4 дні з нами відбудеться #білашиза. Давайте ще раз коротко про найголовніше:


1. Одягаємось в біле! Біла футболка/кофта - це мінімум. Отакий костюм як на фото (чи якийсь подібний, вашу фантазію ніхто не обмежує) + білі педалі - це ідеал. Подібні малярні костюми можна знайти в будівельних супермаркетах за 150 грн. В інтернеті - ще дешевше.


2. Конфеті і касові стрічки. Можна принести в магазин ULTRA, можна принести одразу на стадіон. Не розраховуйте, що хтось наріже за вас на весь сектор. Кожен ріже на себе, на сусіда і на сусіда сусіда. Інакше буде мало.


3. Біла піротехніка - білі стробоскопи, фаєри білого вогню і білі дими. Так, ви все правильно прочитали - білі дими. Але перед тим, як притягнути це все на стадіон, уважно прочитайте наступну фразу: наша мета - підтримати команду і зробити красиве шоу, яке буде на перших шпальтах європейських фанатських ресурсів. Але ніяк не зупинка гри! Тому уважно слухайте споукмена, він розповість як, що і коли правильно запалити.


4. Беріть друзів на сектор. Якщо вони перший раз - розповідайте їм правила поведінки на фанатській трибуні. І нехай їх зірвані голоси будуть найкращим показником того, що ви виконали своє завдання.


Відірвемось на повну, #білашиза вже близько!".

здорово.
как бы FARE белые малярные костюмы с ку-клукс-кланом не перепутали...
Сховати
Rasta1, це ніби й смішно, але з іншого боку від ФАРЕ дійсно не знаєш, що очікувати