23 березня 2017 11:50

Гуцуляк покинул расположение молодежной сборной: "На 100% я не был готов, а это - главное требование тренера"

У вівторок, 21 березня, молодіжна збірна України провела спаринг проти першолігової команди «Оболонь-Бровар». Матч закінчився нульовою нічиєю, а кожен із викликаних Олександром Головком футболістів отримав можливість вийти на поле. Зокрема, у складі збірників вийшов Іван Лобай.


Єдиний, хто не брав участь у підготовчому спарингу – Олексій Гуцуляк. Нагадаємо, що у матчі з «Волинню» Олексій отримав ушкодження, через що був змушений пропустити гру в Дніпрі. Як наслідок, на два товариські матчі зі збірними Туреччини та Сербії Гуцуляк не полетів, а повернувся до Львова, де пройде завершальний етап відновлення.

«Сказали приїхати у розташування збірної навіть, якщо я травмований. Мене повторно оглянули, тренер наголосив на тому, що будемо пробувати. Тренувався разом з командою. На 100 відсотків я готовий не був, а це, як виявилось, головна вимога тренера» – розповідає Гуцуляк.

«Повернувся до Львова, а напередодні вже провів тренування разом з хлопцями. Всі вправи та завдання виконую, просто намагаюсь давати менше навантаження на гомілкостоп. Не виключено, що поїду в Черкаси на гру з «Олімпіком» – додав карпатівець.

До слова, «молодіжка» вже вилетіла до Стамбула, де 24 березня проведе товариську гру з тамтешніми однолітками. 28 березня підопічні Олександра Головка проведуть ще один спаринг зі збірною Сербії.