11 березня 2017 10:07
1

Ультрас "Динамо" о выездном матче с "Зиркой"

Ультрас "Динамо" на своей официальной странице в Facebook о предстоящем матче с "Зарей".


"В неділю Динамо зіграє свій останній виїзний матч першої частини чемпіонату проти Зірки з Кропивницького. Як і завжди, біло-сині не залишаться без нашої підтримки. Передматчевих настанов насправді не так і багато:


1. Квитки на гостьовий сектор (#5) будуть безкоштовними при наявності динамівської атрибутики.


2. Матч розпочинається рано, а після зими разом зі снігом зійшов і асфальт, тому краще прокинутись на годину раніше, аби без пригод доїхати на матч.


3. На зборі після гри з Олімпіком вже піднімалась тема належної поведінки на виїздах. Бо всі ви знаєте, що були прецеденти, в тому числі і по дорозі в Запоріжжя.


Вже давно пройшли часи, коли суспільство дивилось на фанатів як на неадекватних, коли практично кожен виїзд супроводжувався розбитими вікнами в потягах, алкотрешем і сутичками з акабами. Набагато приємніше бачити на секторі спортивних і розумних хлопців, ніж тіла, які ледь стоять на ногах і трощать все на своєму шляху.


Ну і трохи ексклюзиву вам на ніч - великий репортаж польського телебачення про виїзд фанатів Динамо до Житомира 15 років тому. Навіть без знання польської мови можна зрозуміти про що іде мова в сюжеті".


спасибо за видео