2 лютого 2017 22:48
1

Игорь ЖДАНОВ: "Я возмущен вопиющим фактом дискриминации Зозули, с которой он столкнулся в Испании"

Министр молодежи и спорта Игорь Жданов на своей странице в facebook высказался по поводу ситуации с Романом Зозулей.


"Обурений кричущим фактом дискримінації гравця національної збірної України Романа Зозулі, з якою він стикнувся в Іспанії. В усьому цивілізованому світі спорт і, в першу чергу футбол - бореться за різноманіття, права і свободи, повагу до людини та її гідності, незалежно від національності.

Виявляється, для певних маргінальних футбольних кіл Іспанії та, вочевидь, керівництва клубу «Райо Вальєкано», якщо людина має патріотичні погляди та щиро допомагає армії своєї рідної, офіційно визнаної держави, то вона «нацист». Виявляється, можна грубо порушувати трудові права цієї людини через її патріотичні переконання.


Це абсурд і неприпустима ситуація для європейської спільноти та європейського футболу! Вважаю, що цьому ганебному випадку має бути дана жорстка правова оцінка з боку компетентних органів та Професійної футбольної ліги Іспанії.


Приєднуюся до волонтерів, мільйонів футбольних вболівальників України, гравців і тренерів нашої національної збірної, які висловили цілковиту підтримку Роману Зозулі у цій непростій ситуації. Романе! Знай - ми з тобою, ми пишаємося тобою, ми ставимо у приклад твій патріотизм, допомогу армії, відданість футболу та Батьківщині".

На януковича похож