2 лютого 2017 11:01
1

Александр ГЛЫВИНСКИЙ: "Пиренейские фанаты решили, что им лучше видно, как выглядит защита своей страны"

Пресс-атташе сборной Украины Александр Глывинский выразил поддержку Роману Зозуле.


"Підтримаймо Роман Зозуля! У цьому випадку - це не лише підтримка футболіста збірної України, а й наших цінностей і переконань! Деякі необізнані іспанські футбольні фанати вирішили, що їм з Піренеїв краще видно, як виглядає захист своєї держави! Добре жити в теплі і без загрози власної безпеки, не знати і не відчувати як гинуть найкращі сини й дочки за свою Державу!


Ультраси аутсайдера другоі іспанської ліги - клубу "Райо Валєкано" назвали Романа нацистом, бо побачили Український Державний Тризуб на його футболці і краєм вуха чули, що Роман підтримує Українську Армію! Через цей заклик клуб відмовився підписувати угоду з гравцем. Справа не у професійній зайнятості, а у тому як в окремих частинах Європи сприймають нашу боротьбу за свою Незалежність. Вочевидь є питання до української дипломатії. Однак замість звинувачень пропоную організувати флеш-моб на підтримку Романа Зозулі та Українських національних цінностей ! Давайте пропозиції як зробити це дієвіше!".

аплодирую послу Украины в Испании, который до сих пор жует сопли. Это же каким же ничтожеством нужно быть, чтобы молчать все это время. Вся суть нашей "блестящей" дипломатии :(