31 грудня 2017 19:20
5

Черная касса "Шахтера". Часть первая. Документы

Микита Малинський


Чемпіон продовжує публікацію матеріалів щодо офіційної та "чорної" зарплати в донецькому Шахтарі.


У минулому матеріалі була показана офіційна зарплата гравців, тренерів та топ-менеджерів донецького клубу. Згідно інформації з податкової, більшість гравців та тренерів, справді, отримують "білі" зарплати з цифрами у мільйони гривень на місяць. А ось до тор-менеджерів гірників були питання.


Згідно документів з податкової, генеральний директор клубу Сергій Палкін, з урахуванням податків отримує трохи більше 2 тисяч доларів на місяць.


Як відомо, пан Палкін є відомим борцем з офіційними зарплатами в Динамо, які отримують "копійки", у порівнянні з донецькими футболістами.

Втім, у самого Палкіна та його топ-менеджерів зовсім вже не така й біла зарплата, що показана в його офіційних документах.

Чемпіону надійшла інсайдерська інформація щодо "чорних" зарплат та премій в клубі в сезоні 2014/2015, коли Шахтар вийшов до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Таблиця 1


Згідно цього документу, за підписом самого Палкіна, його зарплата в місяць складає 30 000 доларів. Тобто, у 15 разів більша, ніж його офіційна, і звичайно, з якої не платяться податки. І так в усіх топ-менеджерів Шахтаря. Їх зарплату можна порівняти з офіційною з матеріала Чемпіона.



Цікаво, що за вихід в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів Палкін отримав і найбільшу премію - 54 тисячі доларів.

Також в розпорядженні Чемпіона потрапила й інформація щодо окладів в доларах та сум сплачених за оренду житла в Києві в сезоні 2016/2017. У Палкіна тут вже зарплата лише 5000 доларів, а житло йому винаймають в Києві за 4000 тисячі у.е. на місяць.


Таблиця 2

учитывая, что с 2017 года возвращается фискальная служба и их проверки, то эти таблиц уже могут быть поводом для налоговиков
Можно обвинять кого-то, только если сам чист! Не фиг было нападать на "Динамо". если у самого рыльце в пуху.
Сховати
Жало, ему хозяин сказал "фас"
є пару осіб, які просто працюють за трьох, але отримують тільки за двох))
Галкин всегда кричит "Держи вора" громче всех. За это тоже получает и не платит с этого.