29 грудня 2017 11:52
1

Андрей Ярмоленко и ультрас "Динамо" посетили детский дом и поздравили детей

Андрій Ярмоленко і ультрас "Динамо" відвідали дитячий будинок, щоб привітати дітей зі святами.


- Пару тижнів тому до нас звернувся Андрій Ярмоленко з пропозицією разом відвідати дитячий будинок перед Новим роком. З нього подарунки, з нас - повна організація поїздки. Вчора ця поїздка відбулась, їздили в Копилів, куди навідувались раніше вже багато разів. Зараз там знаходиться 46 дітей, і кожен з них з нетерпінням чекав нашого приїзду.

Дівчата підготували цікаву програму - потрібно було намалювати свій улюблений вид спорту, і дітей це заняття захопило по самі вуха. Але і Андрія малеча не полишала ні на секунду - автографи та спільні фото, кожен міг запитати в футболіста все, що хотів.

А потім настав час подарунків - кожна дитина отримала форму київського Динамо, набір солодощів, та вітальну листівку з автографом. Також ми привезли футбольні м’ячі і м’які футбольні іграшки. Діти одразу ж кинулись приміряти футболки, а після спільного фото вирішили влаштувати нам сюрприз, на весь голос зарядивши "Динамо! Динамо!". Такі поїздки залишають по собі безліч позитивних емоцій, тож дякуємо Андрію за ідею, а всім причетним - за підготовку цієї поїздки, - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці WBC в Фейсбуці.

Молодец Ярмола ! Большой ++++