23 грудня 2016 23:11
1

Сергей Притула поблагодарил Шовковского и Гусева

Известный шоумен Сергей Притула поблагодарил голкипера «Динамо» Александра Шовковского, завершившего свою карьеру, и полузащитника Олега Гусева, покинувшего команду.

- Дякую за понад двадцять років у «рамці» Олександру Шовковському! Маю за честь бути особисто знайомим із цим напрочуд розкішним чоловіком. На мою скромну думку, це один з найбільш інтелектуальних гравців Збірної та ДК. Чоловік вдумливий, інтелігентний, який не вживає нецензурної лексики (що, відверто кажучи, доволі рідкісне явище серед футболістів). Як вболівальник, я почав «молитись» на СаШо ще після тих пенальті у Празі зі «Спартою». ЧС 2006 і його РЕКОРД – це взагалі тема окремого посту! Так, у Олександра були моменти у кар’єрі, про які йому, ймовірно, боляче згадувати… тому і я не буду! Просто хочу подякувати. За відданість клубу і Україні!

Дякую Олегу Гусєву! Фактично за те ж. З часів Олега Лужного, якого вболівальники лондонського Арсеналу йменували не інакше, як «Ukrainian horse», я не пам’ятаю гравця Збірної і ДК, який би так «пахав» на полі. Я не знаю, чи пан Лужний передавав «естафетну паличку» тезці, але те, що виробляв на полі Гусєв, як він йшов у стики, як боровся, як шанував уболівальників – все це заслуговує на низький уклін і побажання не чіпляти бутси якомога довше! Шкодую, що так і не наважився підійти до Олега і сказати йому про це особисто, - написал Притула на своей страничке в Фейсбуке.
Молодец Серега! Присоединяюсь.