15 грудня 2016 14:41
13

Борис Колесников начал атаку на "Динамо"

Хокейний клуб "Донбас", яким опікується Борис Колесніков, розіслав журналістам новину про дивні зарплати київського "Динамо".


"Доброго дня. У 2014 році "Динамо" сплатило трохи більше шести мільйонів гривень податку на доходи фізосіб. У найближчого конкурента столичної команди - донецького "Шахтаря" - цей результат в тому ж році дорівнював 157 мільйонам. Детальна інформація у вкладенні. Прошу посприяти висвітлення цієї інформації ".

Отож, дійшло до абсурду: хокейний клуб в листі на своєму офіційному бланку пропонує ЗМІ поширити інформацію про те, що футбольний клуб "Динамо" заплатив менше податків на доходи фізосіб, ніж футбольний клуб "Шахтар". З посиланням на "власні джерела" третьої особи. І в листі на своєму офіційному бланку аналізує зарплату Андрія Ярмоленка. Цікаво, яке відношення хокейний клуб має до футболу?
СПДшники
Лугандонец!
что суркисы,что этот свинозаводчик одна же ОПГ,интересно что они не поделили
Багис , багис, - не хагашо так делать))
Он бы еще на бланке хоккейного клуба про допинг в российском спорте рассказал и попросил распространить.
Вообще у этого хомяка немешало бы поспрошать про то как Хюндаи бороздят просторы Украины и не перепутал ли он казахов с корейцами, когда их покупал. И интересно его Контя все налоги платит честно.
Как футбольному фанату эти вбросы в СМИ, мне уже давно отвратительны, но со стороны житейского вопроса... угнетает конечно же ситуация когда налоги платят только бедное население. Бизнес и зп выше ровно средней - тень.
ну да. дамбас кормит всю Украину. В первой пятёрке: шахта, донбас хк, металлист (!?!), дон металург (?!?). И генеральный директор клуба получает только 2тис дол. Он вообще на общественных началах. и греет его не одежда и дом - а +13 перед вторым динамо.
Богис Коесииков, как он сам себя называет, как был го...м, так им и остался...
Гаразд, згоден, що в цій країні податки платять мало хто, більше крадуть, отримують зарплату в конвертах, в офшорах, більше обманюють державу і т.п., але... чиє б то говорило?
Хотів би побачити його е-декларацію про доходи, але ж він вже не чиновник...
...та спитати, а яку він зарплату і де отримував, що зміг заробити на те, що в нього є, та спитати скільки він податків заплатив, де і коли... ну можливо ще і кому (*_-)
==============
А тепер про новину:
*Невже в цій новині є новини про футбол?
*Невже це цікаво комусь?
*А де в новині про те, хто підписав цього листа від імені ХК Донбас?
Какое бы там ни было отношение к футболу - опровергнуть это обвинение будет достаточно сложно. А чёрный нал - это незаплаченые налоги, украденные у нас с вами.
Сховати
Нажаль в нашій країні "опровергнуть это обвинение" дуже легко... що вже зробили, але з маленькими неточностями, яких ніхто не помітив))
...а "чёрный нал" - це не незаплаченні податки у нас з вами, це набагато більше... але, це вже як для кого: для простих людей це одне, для непростих - це можливості, а для чиновників - це кеш у вигляді хабарів...

Хоча насправді для них (чиновників) немає різниці чи це "сплачені податки" - які розкрадаються ними ж через тендери і інші подібні речі...