13 грудня 2016 12:24
13

Александр ЗАВАРОВ: "Я не понимаю, почему Ярмоленко лучший"

У стінах ФФУ визначили героїв футбольного року і найкращим футболістом України у 2016-му назвали динамівця Андрія Ярмоленка.

- Я не розумію, якими критеріями керується ФФУ, обираючи найкращих, - каже "Плюс Спорту" екс-динамівець Олександр Заваров. - Коли ФІФА обирає найкращого, у даному випадку Кріштіано Роналду, то вони беруть до уваги, що португалець став чемпіоном Європи, блискуче грав у Лізі чемпіонів і так далі. А що такого зробив цьогоріч найкращий футболіст України?


Чемпіонат Європи ганебно провалив, півроку не міг забити в чемпіонаті України, нічого не показав в Лізі чемпіонів... У чому він найкращий? Чи може у нас визначають найкращого не за підсумками року, а за півріччя? Я категорично проти такого вибору ФФУ. Хто крім Ярмоленка? Та хоча б Андрій П"ятов, який рівно і на високому рівні провів весь сезон, який успішно грає у єврокубках і якби не він, ми б з іще більшою ганьбою поїхали б з Євро".

У леоненко запор, скоро прорвет
пятав??? Ой Господи, пусть его отпустит белочка!
Оскар сруне, какачеру и стипашке с рахитом! Это да ФФУ упустило... и приз самому пидарскому клубу - шлюхтеру...
"Надо меньше пить!"("Ирония судьбы")



Ой Саша,Саша.Некрасиво ты себя ведешь.Как обиженная девочка.Ну убрали тебя из сборной и впихнули Шеву.Но ДК и Ярмола то причем ?Обида прямо сквозит ,причем во всех интервью уже полгода.
на чемпионате европы ,первые голы,что с северной ирландией,что с немцами полностью на вине пятова,такой же гол и беседин забил,так что это уже неизличимо,вывод в сборной - менять вратаря
А я не розумію нагороди "недотріумфу" для недоканалу, недоведучих, та й тепер і для недокоментатора.
А я не розумію нагороди "недотріумфу" для недоканалу, недоведучих, та й тепер і для недокоментатора.
А Пятов не "ганебно провалив чемпіонат Європи"?
Сховати
Кепа, не,"якби не він, ми б з іще більшою ганьбою поїхали б з Євро" вошли бы в минус )
Закрой свой рот Санечек, ты уже раз ляпнул. Сцука до чего ж ты гнилой, и обиженный.
Лучший бомбардир сборной !!! Что еще нужно ?