7 грудня 2016 19:22
4

Центральный матч 18-го тура "Динамо" - "Шахтер" покажет телеканал 2+2

У понеділок, 12 грудня, на 2+2 відбудеться пряма трансляція головного матчу 18-го туру чемпіонату України, в якому зійдуться гранди українського футболу – столичне «Динамо» та донецький «Шахтар».

На НСК «Олімпійський» непереможна команда донеччан зустрінеться з киянами. Цього сезону гірники вже встигли провести два поєдинки з динамівцями. В липневому розіграші Суперкубку, що проходив у Одесі, «біло-синім» вдалося обіграти донеччан у серії пенальті. Гра команд у першому колі чемпіонату закінчилась нічиєю. Наразі лідером турнірної таблиці чемпіонату України та єдиним клубом, який не зазнав поразок у турнірі, є "Шахтар". Донецька команда має комфортну перевагу, випереджаючи чинного чемпіона країни "Динамо" на десять очок.

Трансляція київського поєдинку стартує о 18:45 зі спеціального прев'ю, сповненого необхідної інформації та цікавих телевізійних рішень. Коментувати матч будуть Володимир Звєров та Едуард Цихмейструк.

Відразу після закінчення матчу о 21:00 розпочнеться спеціальний випуск «Профутболу», присвячений виключно зустрічі «Динамо» – «Шахтар». На глядачів чекають ексклюзивні коментарі учасників поєдинку, розбір ключових моментів гри від ведучого програми Ігора Циганика та футбольних експертів.

Нагадаємо, що футбольно-аналітичне ток-шоу «Профутбол» виходить у прямому ефірі щонеділі о 21:30 на каналі 2+2.

Дивіться пряму трансляцію матчу 18 туру чемпіонату України з футболу на телеканалі 2+2 у понеділок, 12 грудня, о 18:45, а також програму «Профутбол» о 21:00.
Снова это убогое качество картинки
Да уж,Зверов и Цейхмейструк-это жесть,а не комментаторы.Такой бред несут,а еще и уснуть можно.Я бы даже готов был платить за трансляцию,если бы ее комментировал допустим дуэт Джулай-Босянок.
Отлично можно будет спокойно посмотреть матч,без дебильных комментаторов из канала футбол.
Отлично можно будет спокойно посмотреть матч,без дебильных комментаторов из канала футбол.