2 грудня 2016 17:40

Унаи МЕЛЬГОСА: "Немного не хватало магии игры, но, в целом, я доволен"

Наставник молодіжної команди київського «Динамо» Унаї Мельгоса вивіз із Полтави перемогу з рахунком 2:0.

Після гри він підбив підсумки поєдинку з «Ворсклою»:

- Я був задоволений тим, як хлопці починали атаки в першому таймі, а також тим, як вони намагалися вбігати до штрафного майданчика під час завершення. Але нам трохи не вистачало так званої магії гри, в тому числі, під час дій в обмеженому просторі. Тим ні менш, в цілому, можу сказати, що перший тайм нам вдався, в порівнянні з минулою грою проти «Волині».

Після перерви погодні умови кардинально помінялися, і нам довелося адаптуватися. Не можна сказати, що хлопці прочитали гру зовсім ідеально, але, повторюся, я задоволений і приймаю те, як вони це зробили.

- Обидва м'ячі команда забила у другому таймі - це наслідок снігопаду, чи ви в перерві внесли якісь корективи?

- Зрозуміло, що погодні умови значно вплинули на хід матчу, не думаю, що наші вказівки сприяли тому, що гравці стали більш точно бити по воротах. Просто команда продовжила гнути свою лінію, грати так само, як в першому таймі і, завдяки своїй наполегливості футболісти знайшли ключі до воріт суперника і забили м'ячі.

- Вам довелося робити вимушену заміну, чи уже відомо, наскільки серйозне ушкодження у Шепелєва?

- Поки що ні. Там був досить болючий удар. Дізнатися, що саме з ним більш точно зможемо вже після того, як повернемося до Києва.

- У вас попереду залишився один матч, але, напевно, найважливіший в першій половині сезону - проти «Шахтаря». Підготовка до цієї зустрічі буде особливою?

- Як я вже неодноразово говорив, у нас довгострокова перспектива розвитку гравців, тому до кожного суперника ми готуємося більш-менш однаково. Поважаємо всі команди, з якими доводиться грати, і «Шахтар» - не виняток, тож ніяких змін вносити не будемо. Повторюся, необхідно пам'ятати, перш за все, про середньострокову і довгострокову перспективу.