16 листопада 2016 00:08

Ультрас "Динамо": "Фанаты "Наполи" не придерживаются принципов fair play"

Ультрас "Динамо" на своей официальной странице в facebook поделились информацией о предстоящем выезде на матч Лиги чемпионов с "Наполи".


"Поради для вболівальників Динамо які їдуть на виїзд в Неаполь.


Як вже писали – квитки на матч можете придбати в магазині ULTRA (квитки майже закінчились). Для отримання квитка необхідно надати наступні дані: Прізвище та Ім’я (латиницею), Дату народження та Місце народження. Також при вході на стадіон потрібно буде мати з собою паспорт. Згідно італійського законодавства, для придбання квитка потрібно надавати посвідчення особи, тому при вході на стадіон ваші паспортні дані (обов'язково потрібно мати при собі закордонний паспорт) будуть звіряти з виїзними списками.

Як відомо - Неаполь одне з найбільш кримінальних міст Італії. Тому тут будуть поради як і для звичайних туристів, які відвідують це місто: не світити грошима, коштовними гаджетами, ювелірними виробами на вулиці, уникати «дивних» вуличних торговців, не гуляти «в пошуках гострих відчуттів» в малолюдних місцях або «спальних» районах .

Фанати Наполі вважаються одними з найсильніших в Італії. Вони не дотримуються принципів "fair play", регулярні випадки використання ножів проти уболівальників, які приїжджають на виїзд в Неаполь. Були випадки обливання кислотою уболівальників-гостей. Важливо пам'ятати: за великим рахунком для них немає різниці - хуліган, ультрас або простий уболівальник, «діаспора». Очікувати від них добродушного ставлення не доводиться, та ми на це і не розраховували))) Поради, що стосуються безпосередньо «вболівальницької» складової:

залишайтеся тверезі;
не світіть атрибутикою Динамо в місті;
будьте обережні та акуратні, якщо ви приїхали групою людей (але бажано невеликими групами взагалі не гуляти в місті);
утримайтеся від заливання фотографій та інших матеріалів в соц мережі під час виїзду. Все це можна зробити після поїздки;
НІЯКИХ ЗБОРІВ І МАРШІВ У МІСТІ НЕ БУДЕ. ВСІ ЗУСТРІЧАЄМОСЯ НА ТРИБУНІ!

Яка б ситуація не виникла - тверезо оцінюйте свої сили але й не забувайте, що на виїзді ви представляєте ФАНАТСЬКИЙ РУХ ДИНАМО КИЇВ!".

ВПЕРЕД ДИНАМО!