6 листопада 2016 23:32
28

Шевченко вызывал в сборную Беседина, Цыганкова. Хачериди не вошел в список 24-х игроков

Головний тренер національної команди України Андрій Шевченко оголосив список із 24 гравців, викликаних для підготовки та участі у відбірному матчі чемпіонату світу–2018 проти збірної Фінляндії (12 листопада в Одесі) та товариському – з командою Сербії (15 листопада у Харкові).


Склад збірної України


Воротарі: Андрій Пятов («Шахтар» Донецьк), Денис Бойко («Малага», Іспанія), Олексій Шевченко («Зоря» Луганськ).


Захисники: Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Богдан Бутко, Іван Ордець, Сергій Кривцов (усі − «Шахтар»), Едуард Соболь («Зоря»), Артем Федецький («Дармштадт», Німеччина).


Півзахисники: Тарас Степаненко, Максим Малишев(обидва - «Шахтар»), Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков (усі − «Динамо»), Руслан Ротань («Дніпро»), Іван Петряк, Олександр Караваєв (обидва - «Зоря»), Євген Коноплянка («Шальке», Німеччина), Олександр Зінченко («ПСВ», Нідерланди), Євген Шахов (ПАОК, Греція)


Нападники: Роман Зозуля («Бетис», Іспанія),Артем Кравець («Гранада», Іспанія), Артем Бєсєдін («Динамо»).

Ну если Шева доверяет кротам всю оборону, тогда пускай в нападении будут Цыганков и Ярмола на флангах и Беседин в центре. Ну а в центре поля надо наигрывать Ротаня с Зинченко.
короче - 0:0 или 1:1
Федетский,Сидорчук,Бойко,Стипаненко и защитники Кротов как Рахитский с Кучером (которые в каждом матче привозят голы) здесь лишние.
Беседин и Кравец - лучшие украинские форварды, один забивает в каждой игре сборной, другой в каждой игре чемпионата.
вместо бойко вызвал бы лучше махарадзе из олимпика
Федя и Зозуля лишние (
Сховати
Gza88, ты что такое писать, сейчас заминусуют.
О, от і фантазіста підтягнули)))))
Якісь двоякі враження від складу: наче все як завжди, але від того і менш зрозуміло. Чесно, чим може зараз допомогти Федецький, як і Зозуля - мені сказати важко (при всій повазі до них). Ну і чисто шахтний захист теж не зовсім зрозуміло. І ніякі пояснення про захист з однієї команди не пройде, у випадку коли не потрапляє у склад найсильніший (суб'єктивно) гравець у своєму амплуа.
Незаслуженно на данный момент туда попали на мой взгляд - Бойко, Кривцов, Федецкий, Зозуля.
Сховати
Buy shoe, То что Шевченко вызвал этих игроков не означает что они выйдут на поле. А заслужено или нет, решать не нам. Тренеру виднее.
Але не визов Хача - цу уже капец якийсь