18 жовтня 2016 23:09

Вадим СКИЧКО: "Завтра "Динамо" нужно сыграть как машине"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», журналіст програми «ПРОФУТБОЛ» і коментатор футболу на телеканалі «2+2» Вадим Скічко зробив прогноз на матч «Динамо» Київ — «Бенфіка». Це поєдинок третього туру групового етапу Ліги чемпіонів, який пройде ввечері 19 жовтня в Києві, на стадіоні НСК «Олімпійський». Наш експерт припускає, що в майбутній зустрічі українська команда здобуде перемогу.


"Завтра киянам потрібно зіграти як машина. Потужно знести суперника з поля, тому що лише в разі позитивного результату вони матимуть шанси на продовження боротьба за вихід із групи Ліги чемпіонів.


Про це, до речі, на передматчевій прес-конференції говорили і Сергій Ребров, і Андрій Ярмоленко. Півзахисник «Динамо» взагалі заявив, що позитивним результат у поєдинках із лісабонською «Бенфікою» буде чотири очки. Отже з такого розрахунку маємо перемогу вдома та нічию на виїзді. Вдома за рідного стадіону та рідних уболівальників набагато легше здобути максимальний результат.


До того ж у «Бенфіки» є втрати: Андре Орта, Рафа Сілва, Жонас. Це важливі футболісти для команди Руї Віторії. Вони не прилетіли до Києва, тому команда з Лісабону буде позбавлена певною мірою свого атакувального потенціалу. Це повинно посприяти господарям поля.


У «Динамо» і Буяльський, і Циганков повертаються до основної групи. Не зіграє лише Гармаш, який отримав, схоже, складну травму. Та найголовніше, що в «Динамо», як ми поспілкувалися з футболістами та тренерами команди київського клубу, є розуміння, що матч із «Бенфікою» буде зламним моментом. Очевидно, що немає куди відступати — потрібно лише перемагати. Це дозволить далі сподіватися на позитивні результати для того, щоб виходити з групи і боротися за потрапляння в плей-оф Ліги чемпіонів.