15 жовтня 2016 11:59

Вадим СКИЧКО: "Спортивная злость поможет одесситам в матче с "Динамо"

Попри високе місце у турнірній таблиці «Чорноморець» вкрай невдало грає з лідерами. «Шахтарю» поступилися 1:4, «Зорі» – 0:4. Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко вважає, що одесити зробили висновки та чинитимуть гідний опір чемпіону України.


- Олександр Бабич у минулому «Профутболі» сказав, що побачив у своїх гравців «очі хижаків». Спортивна злість дуже стане у пригоді одеситам у матчі з «Динамо». Проти киян насамперед треба вміло оборонятися, а це головна чеснота команди Бабича. Якщо господарі злагоджено та дисципліновано діятимуть біля власних воріт, то у підсумку можуть розраховувати на очки. Навіть без травмованого Калитвинцева та орендованого у «Динамо» Андрієвського у «Чорноморця» достатній ресурс аби бодай тайм стримати більш майстерного та досвідченого суперника. У грі з «Шахтарем» у Одесі, нагадаю, перший тайм закінчився унічию.

Кияни останнім часом справно здобувають перемоги у Одесі, але дотискають суперника лише у других таймах. Минулого та позаминулого сезонів перші тайми незмінно закінчувалися 0:0. У «Динамо» усі крім Буяльського та Циганкова готові зіграти проти «Чорноморця». Але Ребров і компанія триматимуть у пам’яті майбутній матч ЛЧ проти «Бенфіки», тому надзусиль від гостей я не очікую. Якщо вони й переможуть у Одесі знов, то лише після перерви – «Чорноморець» і конкретно Боровик нині на куражі. Також я спостеріг цікаву тенденцію у грі обох команд – «Чорноморець» і «Динамо» мають властивість багато забивати та пропускати у останні 15 хвилин матчу. У киян це виражено більш яскраво. Цей факт додатково підкріплює теорію складного матчу у Одесі, результат якого визначиться наприкінці гри. Так було торік, коли Мораєс та Ярмоленко забивали після 88-ої хвилини, так було і позаторік, коли Теодорчик поставив крапку на 76-ій.