9 жовтня 2016 13:25

Вадим СКИЧКО: "Без Ракицкого сборной и дальше будет тяжело конструктивно выходить из обороны"

Після двох нічиїх збірна України має нарешті перемогти. Чи можуть бути ліпші умови, ніж гра проти дебютанта відбіркових циклів збірної Косова? Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко розраховує на голи від нашої збірної у Кракові.


За підсумком зустрічей з Ісландією та Туреччиною у збірній України помітний акцент на атаку. У Коньї команда Шевченка взагалі грала лише з одним опорним півзахисником! Нарешті наша збірна не боїться активно атакувати та бити по воротах суперника. Саме тому у грі проти Косова ми маємо право вимагати від нашої збірної забитих м’ячів.

Авжеж, цього тижня наш суперник пропустив 6 голів від Хорватії, відтак має зробити висновки та налагодити гру у захисті. Але це той випадок, коли збірна України не має дивитися на суперника, а просто виходити на поле та брати своє. Невиграш у Косова не зрозуміє ніхто.

Вважаю, що у наша збірна має здобувати впевнену перемогу у кілька м’ячів. Без Ракицького й надалі буде сутужно конструктивно виходити з оборони, однак ланка атаки все одно свої шанси матиме. Головне – реалізація.