22 вересня 2016 10:58

НСК "Олимпийский" и футболка киевского "Динамо" в клипе немецкого рэпера Olexesh

Новий кліп німецького репера українського походженняз Olexesh на пісню "Geboren in der Großstadt" ("Народжений у великому місті") знімали в Києві.

В кліпі "наш" німець гуляє Києвом, розповідає про тяжку долю вихідця з великого міста, їде на маршрутці 732. Поступово він показує весь Київ від туристичних принад до глугих закутків спальних районів. В хід йде все – народні співи, патріотичні мурали, базари, церкви, пам'ятники, метро, маршрутка, відвідини родичів з горілкою та інше.


В одному місці Olexesh дещо ватно проходиться по Америці, сидить навприсядки на пам'ятнику засновникам Києва. По місту він ходить як типовий гопнік з окраїн. В текст також вставлено декілька лайливих слів російською.


Для футбольного вболівальника кліп буде цікавий тим, що автор купує футболку київського "Динамо" з Шевченко та позує на НСК "Олімпійський".

Olexesh (Олексій Косарєв) – німецький репер українського походження. Народився у 1988 році в Києві, звідки з батьками переїхав до Німеччини. Вважається одним з найталановитіших реперів Німеччини. Виходячи з кліпу, можна припустити, що він вболіває за київське "Динамо" :)