13 вересня 2016 00:24
2

Ультрас "Динамо" предупреждают о фанатах "Наполи": "Не рассчитывайте на fair play с их стороны"

Ультрас "Динамо" на своей официальной странице в Facebook о матче с "Наполи".


"Динамо - Наполі. 13 вересня, 21:45. НСК Олімпійський


Ліга Чемпіонів знову в Києві! А тому традиційні передматчеві настанови до Вашої уваги:

1. Завтра матч БЕЗ піротехніки.

2. Квитки на наші сектори ще є в магазині ULTRA і завтра вони будуть продаватись. Але їх кількість обмежена, тому є всі шанси, що десь після обіду вони закінчаться.

3. На початок матчу ми готуємо перф, тому приходьте заздалегідь, Ви потрібні на секторі хвилин за 15 до стартового свистка.

4. Традиційно на матчах Ліги Чемпіонів на наших секторах з’являється багато "зальотних пасажирів". Якщо Ви привели на трибуну свого брата/одногрупника/сусіда - не забудьте ПЕРЕД матчем розповісти йому про правила поведінки на секторі, про одяг червоного кольору, про заборону на алкоголь та цигарки на наших секторах.

5. Завтра очікується приїзд великої кількості італійців. Фанати Наполі - ще ті паскуди, особливо у себе вдома. За останні кілька років більше двох десятків фанатів самих різних клубів, які приїжджали до Неаполя на матчі, отримали ножові поранення. Тому не розраховуйте на fair play з їх боку. На виїзді вони поводять себе так само нахабно - минулого року неаполетанці стрибнули на таксистів в Борисполі, їх приїзд в Дніпро в 2012-му теж не пройшов спокійно, не кажучи вже про пригоди дніпрян в Неаполі. Пишемо ми це для того, щоб ніхто не додумався піти мінятись з ними стікерами та розами, чи пригощати їх пивом.

До зустрічі на секторі".
какие то дикари с неаполя
Сховати
сергей, В такі поїздки вирушають часто не найкращі представники фанатського сектора. Достатьньо згадати росіян на Євро 2016.