5 вересня 2016 14:32
12

Константин АНДРИЮК: "Мой прогноз - 0:0, которые очевидно устроят и Украину, и Исландию"

Відомий футбольний журналіст Костянтин Андріюк поділився з Footboom своїм прогнозом на матч відбору ЧС-2018 між збірними України та Ісландії.


Спираючись на власні досвід та спостереження, констатую – традиційно, після великих турнірів у команд-сенсацій чи призерів, традиційний спад на старті нового відбору. Ісландія не повинна стати виключенням, ані про яку недооцінку суперника українців, тут не може йти і мови. А тут ще й плюс, відсутність у гостей головного форварда – Колбейна Сігторссона. Питання в іншому, на що здатна збірна України? Оновлена, але чи перебудована? Ріанчо, Малдера, Тасотті із таким тріо головному тренеру Шевченку вочевидь не лячно буде сидіти у кріслі головного тренера. Відтак є підозра, сьогодні, одні не матимуть вдосталь сил та енергії, інші вдосталь зіграності та майстерності, щоб подарувати нам дощ забитих м’ячів. Мій прогноз – 0:0, які вочевидь влаштують обох суперників.

Наши сегодня могут на мотивации дать результат.Все таки новый коуч -да еще какой -легенда.
Ничейный результат с Исландией, никогда не устроит Украину, где бы команды не встречались и в каком бы турнире не учавствовали. Сборная Украины не должна, она обязанна выигрывать у команды подобного калибра!
Сховати
Дима, команда подобного калибра во Франции в плей-офф рвала Англию,у которой мы никак выиграть не можем.Откуда такой оптимизм?
Сховати
Санчо, перемагали ми Англію, в Дніпропетровську, 1-0. Тоді Назаренко забив і Україна здобула путівку в ПО, де з тріском провалились в матчах з греками.
Сховати
Tyrant, ну да,давай еще вспомним как в 75-м Баварию рвали)) Я имел ввиду нынешний состав .
Сховати
Санчо, ну, востаннє ми з ними дві нічиї скатали, і по сумі двох матчів перемогли :)
Впевнена перемога 2:0, такі команди після злету дуже боляче падають.
Сховати
Barezi, какого взлета?Это результат программы развития футбола в стране,которая успешно работает на протяжении лет двадцати.Их молодежка вон,Францию приделала недавно.Впрочем,как и наша))Я думаю,это не взлет -это набор высоты.
Твердження що Константин Андріюк - відомий журналіст, може влаштувати тільки Константина Андріюка))
1:0 в нашу пользу
С какой радости этот счёт устроит НАС?
Засунь себе свой прогноз в дупиту,мы по-любому выиграем.