27 серпня 2016 13:49
2

"Динамо" - "Ворскла". Прогноз Вадима Скичко

Дві попередні гри «Динамо» в УПЛ подарували Сергію Реброву чимало приводів для переживань. У Дніпрі проти «Сталі» та у Києві проти «Волині» «Біло-сині» змушені були відіграватися та здобувати вольові перемоги. Колись це має закінчитися і журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко вважає, що час прийшов.


Зазвичай «Динамо» не має проблем із командами калібру «Сталі» та «Волині» (нехай пробачать мене вболівальники цих команд). Однак у останніх двох турах кияни самі собі створювали проблеми, а потім героїчно їх вирішували. Авжеж, були певні негаразди у захисті – травми Віди та Хачеріді – але це не є виправданням двох поспіль програних перших таймів. У Реброва мав би увірватися терпець і на матч із «Ворсклою» наставник киян повинен відповідно налаштувати свою команду. До речі, продаж Драговича у «Байєр» теж послабить захист столичного клубу. Але хай там як, а на рідному стадіоні чемпіон України та учасник групового раунду Ліги чемпіонів має брати максимум очок і не грати на нервах у своїх шанувальників.


«Ворсклі» у Києві не допоможуть Сімінін і Пилявський. Полтавці, з урахуванням єврокубків, не можуть здобути перемогу впродовж шести ігор поспіль. Виїзний матч із «Динамо» теж буде для них нелегким. Без Даллку захист «Ворскли» ніяк не може налагодити надійну та безпомилкову гру. Якщо полтавці пропустять у першому таймі повернутися у гру їм буде неймовірно складно.

Получилось наоборот. Динамо быстро пропустило и после этого в игру так и не вернулось. Да и было ли куда возвращаться?
А вот мой прогноз

Победа 1 + команда 2 забьет за кф. 3,4 !!!
Ставка 50$