4 серпня 2016 15:24

Новый комплект домашней игровой формы "Динамо": экипировка с элементами вышиванки

Сьогодні на НСК «Олімпійський» відбулась одна з ключових акцій літньої частини сезону ФК «Динамо» (Київ).


Компанія аdidas презентувала на найближчі два сезони новий домашній комплект ігрової форми футболістів нашого клубу.

Втілюючи в собі класичну елегантність і багату культурну спадщину, нова форма виконана в традиційному білому кольорі з елементами української вишиванки.

При розробці екіпіровки дизайнери втілили побажання фанів клубу привнести національні елементи та культурні символи українського народу в дизайн нової форми.

Особливістю нової форми стало використання українських орнаментів, які відображаються в національному одязі. Так, на грудях гравців красується вертикальна смуга, обрамлена синім орнаментом, що символізує вишиванку.

На формі також розміщений логотип і емблема клубу. З боків, а не на плечах, як раніше, розміщені традиційні три смужки adidas. Гетри прикрашені динамівським символом - великою літерою «Д».

У новій домашній формі символ вишиванки відіграє особливу роль. Це не тільки данина поваги традиціям і культурній спадщині українського народу. Вишиванка відображає ключові для українців цінності - волю, єдність та свободу. Орнамент у синьому кольорі, символізує оберіг, небо, здоров’я, життєву енергією і тісно переплітається з кольорами клубу.

При створенні футболки була використана технологія Climacool, головна особливість якої полягає в здатності регулювати температуру тіла спортсмена шляхом виведення надлишків вологи і тепла з поверхні шкіри за рахунок поєднання тепловідштовхуючих метаріалів, та матеріалів, які виводять вологу. За допомогою інфрачервоних камер, дизайнерам вдалося виявити основні зони тепло- і потовиділення спортсмена і використовувати технологію саме там, де необхідно контролювати інтенсивність температури тіла.

Свій перший матч у новій екіпіровці ФК «Динамо» Київ проведе вже 6 серпня в домашньому поєдинку проти ФК «Дніпро».

Нова екіпіровка вже доступна в офіційному фан-магазині ФК «Динамо» Київ та на сайті www.shop-fcdk.com.

З 15 серпня нова екіпіровка буде доступна в усіх концептуальних магазинах adidas в Києві.


Фото: официальный сайт ФК "Динамо" Киев