31 липня 2016 10:13

Сергей ПРИТУЛА: "Фанов на матч Украина-Исландия не пустят, но можно же собраться возле стадиона"

Сергей Притула предложил сделать фан-зону к матчу Украина - Исландия.


"Є ідея!


Я тут закинув по своїх знайомих у ФФУ одну тему, але, думаю, закріплю у ФБ, щоб потім не казали, що я не казав.
5-го вересня Збірна України розпочне відбірковий на ЧС-2018 матчем з Ісландією. Теоретично на НСК «Олімпійський» і гарантовано без глядачів. Ну бо дискваліфікація у нас. Буває.
Так от. Фанів на стадіон не пустять. Але ж ніхто не сказав, що не можна зібратись під стадіоном!!!
Там є велетенська Троїцька площа. Практично пуста, рівнинна територія. Яку можна обгородити, поставити рамки металошукачів і зробити цілком пристойну фан-зону. Поставити сцену і на ній екран. Або кинути проектор з трансляцією на стіну будинку, який впирається у територію НСК. То вже питання техніки. Поставити трохи світла/звуку, думаю, знайдуться виконавці, які не будуть проти виступити перед матчем. Розставити по периметру кейтерінг. Зробити якусь символічну ціну за вхід, щоб це відбити (безкоштовно ризиковано – зруйнуємо фан-зону).
Думаю, що 10 000 горлянок, які цілком реально зібрати під «Олімпійським», забезпечать адекватний супровід матчу так, щоб це було чутно на полі і щоб наші хлопці чули, що вони на полі не самі! І за фаєри ніхто не насварить)!
В принципі в мене все. Якщо ідея подобається – поширюйте.
Якщо з*явиться бажання написати щось на кшталт «я манав за них надривати горлянку, їм мільйони платять, а вони грати не хочуть», то будьте ласкаві писати це не в коментарях, а собі вдома пальцем на дзеркалі після душу. Значить ця тема не для вас, «глорі бої». - написал Притула в "Фейсбуке".