23 липня 2016 15:32

"Динамо" – "Александрия": прогноз Вадима Скичко

Суботній поєдинок «Динамо» та «Олександрії» має бути центральним у стартовому турі УПЛ. Кияни вже здобули перший трофей у сезоні, перемігши у матчі за Суперкубок «Шахтар». «Олександрія» наступного тижня теж має відповідальний матч – дебют у єврокубках проти «Хайдука». Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко пропонує свій прогноз на гру у Києві.


З одинадцяти домашніх перемог «Динамо» у чемпіонаті торік, сім було здобуто в один або два м’ячі. До речі, «Олександрія» на «Олімпійському» у рамках чемпіонату пропустила тричі. Однак команда Шарана ще впродовж минулого сезону зробила правильні висновки з розгромної поразки і реваншувалася у Кубку України.

Кияни у першій грі сезону проти «Шахтаря» не вразили атакувальними здібностями. Однак «Олександрія» це не «Шахтар», до того ж «Динамо» гратиме вдома.


Нехай Ярмоленко досі дискваліфікований, у Сергія Реброва є достатній запас гравців які в змозі підсилити напад «Динамо» – Кравець, Гладкий, Теодорчик. Свій гол або два кияни просто зобов’язані забивати. Хоч-не-хоч олександрійці триматимуть у пам’яті майбутній матч проти «Хайдука» у Лізі Європи. Можливо цей факт навіть повпливає на вибір Шараном стартового складу на гру.


«Олександрія» набралася досвіду в УПЛ і без бою чемпіону не поступиться. Але я не вірю у спроможність олександрійців привезти з Києва очки, тому поставлю на перемогу «Динамо».