13 червня 2016 01:29
6

Олег СМАЛИЙЧУК: "Мы на коленях должны просить Маркевича возглавить нашу сборную"

Футбольный менеджер Олег Смалийчук эксклюзивно поделился с "Динамоманией" своим мнением по поводу дальнейшего трудоустройства Мирона Маркевича.


- Я думаю, що Мирон Богданович не буде приймати ніяких рішень, доки Федерація не оголосить свого рішення по новому наставнику. "Я - українець до мозку кісток. Україна для мене - то найголовніше, що може бути". Пам'ятаєте ці слова ? А тепер подумайте, хто є самою поважною людиною в сучасному українському футболі і де саме відбудеться наступний чемпіонат світу.


Та ми на колінах повинні просити Мирона Богдановича очолити нашу збірну! Спитайте хлопців з АТО! Вони вже зараз бачать гімн Украіни в Москві і кадри з ІнститутськоЇ в роздягальні наших збірників! Ми не повинні нікого і нічого боятися, ми -Українці ! Наш потенціал безмежний, наше прагнення саме приведе нас туди, куди ми захочемо! Завдання вийти з групи - це не завдання для країни, люди якої віддають життя за право бути вільними!


Шевченко? Ідеальний варіант! Роки через два. Знаю, що є варіант Шевченко - Рауль Ріанчо після ЧЄ, але думаю сам Андрій розуміє, що йому ще зарано. Подивіться на світову практику. Де ви бачили наставника збірної без жодного досвіду? Йому ще потрібно працювати. Нами рухає патріотичність чи бізнес-проект? Думаю, вже скоро стане зрозуміло, хто керує Федерацією і які в них цілі....
Помнится был уже раз у руля Маркевич. Помним, что из этого вышло. К тому же, кто сказал, что он подойдет? Патриоты? Это, конечно, хорошо, но как по мне, Маркевич создает тактическую схему и под нее ищет игроков. С Сборной так не получится.
Керівництво спить і бачить тренером Андрійка
Да кто же позволит, если Шевченко кум Павелко?
Маркевич в чем то сильнее МИФа? Сомневаюсь. И трофеев выигранных нет и пока большие деньги от Ярославского не получил, только одну команду сделал хорошую. А Фоменко за это время пять команд.
Згоден, але не на колінах.
Маячня.