27 травня 2016 17:14
3

Сборная Украины завершает сбор в Италии вечерней тренировкой

Заключний день першого тренувального збору збірної України на Сардинії трохи відрізнявся від попередніх. Ранкового тренування не було і гравці отримали можливість більше побути з сім’ями, адже уже завтра «синьо-жовті» вирушать до Турина без свої рідних. Надалі команду чекає сконцентрована підготовка до фінального турніру Євро-2016.


А поки ще сьогодні є можливість, футболісти цінують кожну мить, яку можна провести з близькими: Андрій Ярмоленко будує піщані замки зі своїм Іванком, Артем Федецький грає у боччу з Адріаном, Олександр Кучер плаває у басейні з Лук’яном.


Улюбленою грою на пляжі залишається теніс-бол, в який сьогодні знову беруть участь Ярмоленко, Степаненко, Сидорчук та менеджер команди Барановський.


Вечірнє тренування підбиває підсумок першого збору. Завтра о 12-ій національна команда вилітає до Турина, де 29 травня відбудеться товариська гра з Румунією. Одразу після цього матчу «синьо-жовті» вирушать автобусом до швейцарської Аскони, де триватиме другий збір українців перед Євро.


Вы посмотрите на того Рахитского ну ватник он и в Италии ватник !
Да теперь все равно, где вы там с сепарами висите.....
Цікаво, на чемпіонаті вони теж будуть дурня клеїти. Таке відчуття, що вони поїхали як туристи.