20 травня 2016 20:02
1

Денис БОЙКО: "Очень хотел видеть Селезнёва в сборной"

Денис Бойко перед началом тренировки сборной Украины ответил на вопросы журналистов.


Завжди коли виграєш чемпіонство - це велика радість. Перш за все для мене, тому що це перше чемпіонство. Але зараз вже треба налаштовуватись на підготовку до ЄВРО.


- В яких ви наразі фізичних кондиціях?

Я задоволений своєю фізичною формою. Завжди знаходжусь в тонусі, грав останній матч, тому почуваю себе добре і готовий до трнеувань та до матчів.


- Які завдання на два сбори перед ЄВРО ви ставите особисто для себе?

В першу чергу треба психологічно підготуватися до турніру. А в тренувльному процесі все просто - треба готуватися, налаштовуватися і все буде добре. Тренера нам підкажуть, що і як правильно робити.


- Перші німці. Як грати з ними?

Подивимось, ще є час у нас. Буде багато теоретичних занять, багато тренувань, будуть товариські матчі. Через них ми підготуємось. Повинні добре налаштуватися на першу гру і взагалі на ЄВРО в цілому.


- Чи здивовані ви тим, що Селезньов не потрапив до збірної?

Чесно кажучи, мені дуже хотілось його бачити в збірній, але це рішення тренерського щтабу. Яке рішення не було б прийнятто, його треба поважати.


- Не вважаєте, що це якесь політичне рішення?

Я не хочу про це розмовляти. Це питання до тренерського штабу, не я викликаю гравців в збірну. Я дуже добре відношусь до Євгена і хотів би бачити його у національній команді, але не мені приймати це рішення.


- Ви раді, що Ротань та Зоуля зможуть зіграти на ЄВРО?

Звичайно. Це дуже важливі гравці для нас. Вони, як і кожен гравець, який був викликаний до лав національної збірної, допоможуть нам на цьому турнірі. Тому дуже добре, що ця дискваліфікація не поширюється на ЄВРО.


- Скажіть, як Ви привітали Коноплянку з перемогою у Лізі Європи?

Я дивився цей матч і написав йому смс. Він мені відповів. це було дуже дивно, тому що він дуже рідко відповідає. Він каже що в нього немає часу. Дуже радий за нього. У минулому сезоні ми були дуже близькі і могли добитися цього. Женя заслужив виграти цей трофей.

Ти в меншості, Денис.