2 травня 2016 11:04
4

Джанни Инфантино поздравил "Динамо" с чемпионством

Шановні динамівці – футболісти, тренерський штаб, керівництво та вболівальники клубу!


Прийміть щирі вітання, як від себе особисто, так і від усієї футбольної сім'ї, у зв'язку з достроковим виграшем чемпіонства. Перемога в національній першості є чудовим приводом та можливістю отримати задоволення від добре виконаної роботи.


Я знаю, що за цим успіхом стоїть важка праця всіх причетних осіб. Це справжня командна перемога, й усі ви заслуговуєте на похвалу – гравці, тренерський склад, технічний та медичний персонали, а також, не в останню чергу, віддані вболівальники. Динамізм та прихильність цілі, притаманні команді «Динамо» (Київ), дозволили вам завоювати цей титул.


Більше, ніж коли-небудь, футбол довів, що може переступати традиційні межі та ставати справжньою рушійною силою розвитку. Він дає можливість гравцям розвивати свої індивідуальні навички, тактичне розуміння та особисту динаміку, зміцнюючи при цьому командний дух. Футбол дійсно є школою життя, й я переконаний, що всі, особливо сьогоднішня молодь, зможуть отримати вигоду від гри – як на соціальному, так і на персональному рівні. Саме тому я закликаю всіх, хто працює у ФК «Динамо» (Київ), продовжити роботу, перебуваючи в авангарді руху на шляху успіху.


З повагою,

Президент ФІФА Джанні Інфантіно

с детства за ДК(с)Инфантино
Инфантино начал глорить за ДК)
Цыган опротестует это заявление
А почему это он вдруг? Выборы президента уже ФИФА прошли уже вроде, и победил. Может намек, что ФИФА впишется за вчерашний инцидент в конце матча?