21 квітня 2016 14:10
3

Ультрас "Динамо" собираются поддержать команду на матче с "Ворсклой" в аргентинском стиле

Ультрас киевского "Динамо" на своей официальной странице в facebook о последнем домашнем матче "бело-синих" в этом сезоне с "Ворсклой".


"Воу воу! Шановні, матч із Ворсклою є останньою домашкою цього сезону і ми влаштовуємо шизу у божевільному стилі аргентинських барра бравас! Приходять і відриваються УСІ! Для того, аби все пройшло як треба, знайомимо вас із деякими моментами:

- В цей день на секторі практично не буде зарядів і буде виконуватись максимум нон-стопів та пісень!

- Зовнішній вигляд має відповідати аргентинському стилю, тому – НЕ вдягайте свої бригадні, брендові або кежуальні футболки, кенгурухи чи реглани. Натомість приходьте у всьому клубному: футболках, олімпійках, штанях і т.д. Рік, якість, розмір вашого вбрання не мають значення, чим простіше - тим краще! Вдягайте прості шорти, спортивки, панами, чорні окуляри. Майка-алкашка чи звичайна біла футболка – це саме те що треба.

- Особливо круто, якщо ви прийдете на матч в ігрових футболках Динамо

- НЕ беріть на гру рози

- НЕ беріть на гру свої бригадні банери та розтяжки – сектор буде оформлятись особливим чином. Натомість спробуйте знайти свої старі банери, які ви колись малювали від руки, а тепер відклали у шафу або закинули на антресоль, і весь цей час соромились їх вішати. На цю гру вони в самий раз! Відмічаємо – НЕ допускаються друковані банери, тільки самопал. Буде контроль.

- Також вітаються біло-сині прапори (не так давно їх було пошито та продано з аукціону кілька десятків штук)

- Беріть із собою касові стрічки, нарізаний папір (конфеті), свистки. Конфеті можете приносити в магазин ULTRA, або одразу брати з собою на стадіон.

- На аргентинських трибунах досить часто можна побачити такі речі як парасольки в кольорах клубу, повітряні кульки чи сандерстіки (надувні поліетиленові палки для створення шуму). Що з цим всім робити? Брати до рук і махати під ритм барабану!

- Заряди, мотиви, манера шизи та поведінка буде направлятися певною групою осіб – долучайтесь і не втикайте! Ми угораємо та весело проводимо дозвілля – не час колупатися в носі та обговорювати дотепні передачі на смарагдовому газоні.

- Святкуємо забиті голи так, ніби Динамо виграє ну мінімум у фіналі Ліги Чемпіонів!

- НЕ беріть із собою піро, для нього буде більш слушний матч вже через півтора тижні".
https://www.youtube.com/watch?v=eILYfE7LWcQ
НЕ беріть із собою піро, НІКОЛИ.
Головне щоб не підтримали в такому стилі, що наступні матчі будуть підтримувати порожні крісла.