14 квітня 2016 20:43

Калиниченко: "Не думаю, что "Шахтер" вновь обыграет "Брагу"

Колишній півзахисник московського «Спартака», дніпропетровського «Дніпра» і збірної України, дворазовий переможець чемпіонату Росії, чвертьфіналіст ЧС-2006, а нині один з наставників молодіжної команди «Металіста» Максим Калиниченко зробив прогноз на матч «Шахтар» Донецьк – «Брага». Це гра-відповідь команд на стадії 1/4 фіналу Ліги Європи, вона відбудеться ввечері в четвер на стадіоні «Арена-Львів» у Львові. Експерт припускає, що матч завершиться внічию – 1:1.


- У «Шахтаря» велика перевага після першої гри, але я не думаю, що він повторно зуміє обіграти «Брагу». На своєму полі буде навіть трохи складніше. Вдома португальці прагнули атакувати, і «Гірники» користувалися вільними зонами. Зараз «Брага» буде грати більш збалансовано. Забивати їй потрібно, але поспішати вона не буде. Навіть якщо пропустить один гол, шанс на овертайм ще залишиться.
Загалом, є у мене передчуття, що гра вийде нервовою, у «Браги» будуть шанси, щоб зіпсувати життя «Шахтарю». Зіграв би тут так – «Брага» не програє». Команда непогана. Ну а для тих, хто хоче серйозно ризикнути, запропоную ставку за 7,50. Вважаю, що буде нічия 1:1. «Шахтар» такий рахунок влаштує, він пройде далі. Повторюся, мені не здається, що різниця між командами така велика, щоб «Шахтар» спокійно виграв і в другій грі.