21 березня 2016 15:17

У Рыбалки есть шансы восстановиться к матчу с "Шахтером"

Травма, отримана півзахисником нашого клубу Сергієм Рибалкою в першому матчі 1/8 Ліги чемпіонів проти англійського «Манчестер Сіті» зажадала від медичного динамівського штабу всебічного аналізу і навіть залучення спеціаліста з Бразилії.


Про це офіційному клубному сайту розповів наш провідний лікар Леонід Миронов:

- Сергій Рибалка проходить курс консервативного лікування і паралельно інтенсивно тренується. З його проблемою ми розібралися самі і поки вирішили не везти його в Німеччину. Ми додатково продіагностували нашого футболіста і з'ясували проблему - у Сергія неприємність з паховими кільцями. Проблема не гострого характеру, хронічна, яка тривалий час розвивалася і зараз проявилася в результаті навантажень і перенесеної гострої м'язової травми.


Раніше його не намагалися лікувати консервативно, оскільки проблема була глибоко прихована і не проявляла себе, а яскраво проявилася тільки зараз. У його лікуванні нам допомагає бразильський фізіотерапевт, якого рекомендував Жуніор Мораес. Ми тісно співпрацюємо, у нього американська школа фізіотерапії і специфічна бразильська. Дуже цікавий, грамотний фахівець, який працює професійно, словом, ми дуже задоволені. Разом з ним ми розробили програму по реабілітації Сергія.


До цього бразильський фізіотерапевт займався з Мораесом і довів його до загальної групи. У Рибалки ж багатогодинні заняття: бігова робота на полі, в тренажерному залі, басейні, фізіотерапія, консервативна терапія – усе в комплексі. Він пропустить обидва матчі збірної України – протягом усього цього періоду гравець буде інтенсивно лікуватися. Для одужання йому знадобиться щонайменше два-три тижні. Спробуємо підвести його до матчу з «Шахтарем».

Що стосується операції, її він і так завжди встигне зробити. Якщо консервативне лікування не дасть результатів, тоді постане питання про хірургічне втручання.