15 березня 2016 08:38
3

Виктор ВАЦКО: "Все все понимают и ощущают запах дешевой аферки"

Комментатор телеканала "Футбол" о "внезапном" усилении ужгородской "Говерлы".


"Вирішив викласти скріни заявки "Говерли" на цей сезон на момент 15.03.2016р.


Півроку Грозний жалівся, що немає кому грати у його команді, окрім орендованих, аж тут раптом після матчу з "Металістом":


"У нас провисала опорная зона. Наигрывали Валеева и Озаркива, а вышли совсем другие люди"...


"Мы на них рассчитываем. И Зозуля, и Казаков, и Мартыщук и, Бочкур и Гаращенков, и Волошинович с нами. Мы еще летом их подписали, но не афишировали этого. Самое главное, чтобы команда получила аттестат для участия в следующем чемпионате. Мы работаем, просто многого не афишируем. Но надежда есть".


Хто не знає, рішенням Палати із вирішення спорів ФІФА "Говерлі" заборонено реєструвати нових гравців з 6.10.2015р.


Віталій Гавриш при цьому зареєстрований 16 жовтня (ФФУ, ніби-то, на той момент ще не повідомила "Говерлу" про заборону ФІФА, хоча це також виглядає дуже дивно). Я так розумію, з іншими футболістами - вищезгаданими В'ячеславом Грозним, які буцім-то "підписані ще влітку", про яких "багато не афішуємо", - вирішили почекати. Хоча всі пам'ятаємо перманентні літньо-осінні скарги В'ячеслава Вікторовича на нестачу гравців у "Говерлі". Адже ж їх - підписаних влітку (за легендою) - можна було реєструвати і заявляти і влітку (ну, підписав - реєструй, заявляй! навіщо ж підписував?), і в будь-який час уже під час сезону восени (ну, вони ж - вільні агенти, таких можна заявляти поза межами трансферного вікна, якщо на період цього трансферного вікна вони уже мали статус вільних агентів), і до закриття зимового трансферного вікна (за логікою, яку нам зараз намагаються нав'язати, на підписаних влітку заборона ФІФА, датована 6 жовтня, не повинна б розповсюджуватися)...


Одним словом, думаю, всі все розуміють і відчувають запах дешевої аферки

Сменилось руководство, сменились запахи. НО они остались, и будут усиливаться! Рубиконом будет аттестация команд в конце марта. Вот тогда многое откроется. И будет очередное ОЙ.
Гірше! Наш чемпіонат потроху перетворюється на аферку. Де дешевше, де дорожче, але тенденції сумні. Чекаємо результатів атестації...
Ну, я бы сказал, что запаха там нет... Там ВОНИЩА!