14 березня 2016 19:42
6

Вундеркинд "Шахтера" покинул клуб Ахметова ради "Динамо"?

Один з найталановитіших молодих українських футболістів, найкращий гравець України минулого сезону Алан Ауссі, не зміг знайти спільної мови з керівництвом донецького Шахтаря і переїхав до Арабських Еміратів.

Про це повідомляють джерела Чемпіона в донецькому клубі.

15-річний захисник до літа тренуватиметься в іспанській академії футболу під керівництвом Мічеля Сольгадо, а в новому сезоні з`явиться в розташуванні мюнхенської Баварії.


Чемпіони Німеччини оплатили особистого тренера для талановитого українця і готові взяти на утримання родину футболіста.


Варто сказати, що Алан Ауссі вважається найталановитішим гравцем у своєму віці. П`ятнадцятирічний центральний захисник був лідером Шахтаря. Після того як він залишив Шахтар донеччани програли 5 матчів поспіль. Найболючішою стала поразка тижневої давнини від принципових суперників з киівського Динамо з розгромним рахунком 0:5.

Причиною відходу з Шахтаря стали складні фінансові обставини родини Аусі, а донецький клуб відмовився підтримати родину у скрутній ситуаціі, зазначає джерело.


Зазначимо, що Шахтар за останні кілька років став лідером украінської першості за кількістю втрачених талантів, які виховувалися у клубі. Донецький клуб вже залишили: Олександр Зінченко (Уфа, Росія), Бека Вачібарадзе (Бетіс, Іспанія) та Владлен Юрченко (Байєр, Німеччина).


Як зазначає джерело, саме зараз донеччани відчувають брак якісних гравців саме на позиціі центрального захисника, на якій грає Алан Ауссі. Найкраще підтвердження - розгромна поразка команди Шахтар U 19 від однолітків з київського Динамо. Рахунок більш ніж красномовний 1:4


За неофіційною інформацією, у четвер в Дубай для зустрічі з батьком футболіста прилітає один із представників київського Динамо.


Раніше повідомлялося про інтерес до Алана Ауссі іспанської Барселони.

А я был-бы рад, если больше наших парней будет в клубах Европы оседать, даже со столь раннего возраста. Думаю шансов меньше там не будет, чем тут в нашем чемпионате.
В же цікаво те, що при такій позиції він кращий серед свого віку. Ні нападник, ні півзахисник, а центр-бек...
Если подходить объективно,то при всех нынешних реалиях выбирая между Динамо(Украина) и Бавария(Германия),думаю мало кто за сомневается...К сожалению.
вероятность нулевая
пфф, и какова вероятность что он выберет ДК?)
мы думаю только по финансовому вопросу сможем конкурировать с другими клубами
Сховати
Dreb4ik, Не только. В "ДК" у него есть реальный шанс заиграть на взрослом уровне, так как качественных украинцев, да ещё такого такого амплуа, в Украине немного. Много ли играют в своих клубах те же Юрченко, Вачибарадзе, Швед? А теперь представьте, какая конкуренция в грандах уровня "Барселоны" и "Баварии", даже самый талантливый молодой игрок имеет все шансы там раствориться.