23 лютого 2016 23:20

Ультрас "Динамо": Учитывая особенность игры с "МанСити", мы решили поддержать желание клуба провести образцовый матч

Ультрас "Динамо" в своей группе в Facebook опубликовали заявление по поводу завтрашнего матча с "Манчестер Сити".


"Стислі оргмоменти з приводу завтрашнього матчу:
- Матч без піро!
- На початок гри готується шоу, тому прийдіть на сектор заздалегідь
- Не забувайте про прапори, розтяжки та обов’язковий атрибут кожного фаната - рози
- Продаж стікерів та стафу буде під сектором як і зазвичай
- Ну і шизіти на всі 500%, команді потрібна наша підтримка як ніколи.


І ще одне. Перед цим матчем у нас буде дещо нестандартне звернення до тих, хто прийде на сектори 39, 41,43 та 45.
Всі ми знаємо, що цей матч повинен був відбуватися без глядачів і тепер, коли все ж таки дозволили проводити поєдинок не «за закритими дверима», до безпеки на стадіоні та навколо нього будуть підвищені вимоги.


Клуб звернувся з проханням, щоб НА ЦЬОМУ матчі (мова йде лише про цей матч) ми залишили проходи між секторами, щоб проходи хоч мінімально були вільні від людей.


Це питання вже неодноразово піднімалося на наших зустрічах з керівництвом клубу, адже за правилами уєфа це (відсутність вільних проходів між секторами) – порушення. Ми в свою чергу наводили аргументи, що скрізь в Європі, де на трибунах присутні більш-менш великі фанатські рухи на матчах єврокубків фанатська трибуна «забита» людьми і проходів також не видно. Це – нормальна фанатська практика. Саме це і підкреслює атмосферу єдиної трибуни, а не розділених на сектори «осередків» фанатизму.

Але враховуючи особливість матчу ми вирішили підтримати прагнення клубу провести «зразковий» в плані безпеки матч. Отже наше прохання перед цим матчем буде наступним: Вище 10 ряду залишити вільним прохід, хоча б в ширину 1 людини. Щоб була хоча б мінімальна видимість вільних проходів".