20 лютого 2016 13:12

Богдан ШУСТ: "Турнирных задач на весну нет, но хуже всего то, что клуб может прекратить свое существование"

Чотири дні тому луцька “Волинь” завершила свої виступи на турнірі в Індії – Nagjii Cup. Зігравши три матчі проти молодіжних команд бразильського “Атлетика”, англійського “Уотфорда”, а також основи румунського “Рапіду” команда Віталія Кварцяного не зуміла виграти ні разу, проте й не програла жодного матчу. На жаль трьох нічийних результатів вистачило лише для третього місця в групі.

Про те як виник варіант з індійськими турніром, а також про майбутнє “Волині” наш сайт поспілкувався з воротарем команди Богданом Шустом.

Цього року луцька “Волинь” здивувала багатьох відправившись на зимові збори у Індію. Як виник варіант з проведенням передсезонної підготовки так далеко від дому?

- В тій ситуації, що ми знаходимось змінити обстановку було дуже доречно! Збори заздалегідь проплачені не були, умови для повноцінної підготовки у Луцьку відсутні, до того ж всього не додавали оптимізму обіцянки про погашення боргів, які нажаль залишалися лише обіцянками.

Добре, що Сергій Кравченко допоміг з виїздом до Індії. Якби там не було, але ми змогли потренуватися на зеленому газоні, провели три міжнародні зустрічі, врешті решт відвідали нову для нас країну!


З екзотичної Індії повернемось до українських реалій. Зовсім недавно «Волинь» втратила 12 набраних очок, що фактично виключило команду з боротьби за місце в Лізі Європи. Які завдання ставляться перед командою на другу половину сезону.


Команда завершила першу частину чемпіонату на п’ятому місці, здобула хороший результат, виконала поставлену задачу. На жаль очки не повернеш, хоча їх втрата на даному етапі виглядає не самим плачевним результатом. Найгірше те, що клуб може припинити своє існування, а це велика втрата для українського футболу! Ігри, що залишилося зіграти у цьому сезоні, на жаль турнірного значення мати не будуть. Потрібно просто дограти чемпіонат на високому рівні!

Огороднік Андрій, спеціально для Footmania.com.ua