7 лютого 2016 15:54

"Динамо" – "Сувон Самсунг Блувингз". Последние новости перед игрой: Известен состав киевлян

У неділю, 7 лютого, «Динамо» зіграє другий контрольний матч на другому навчально-тренувальному зборі в Іспанії.


Суперником «біло-синіх» стане віце-чемпіон Південної Кореї – «Сувон Самсунг Блувінгз».


Сьогоднішній розпорядок дня команди був ідентичний першому ігровому дню. Вранці команда виїхала на заняття до тренувального центру. Воно було нетривалим, але доволі інтенсивним. Розім’явшись у квадратах та виконавши низку вправ під керівництвом тренера з фізпідготовки, футболісти приступили до відпрацювання атакуючих дій та завершальних ударів. Воротарі продемонстрували свою майстерність, раз за разом ловлячи м’ячі після ударів та навісів партнерів по команді. Сергій Ребров навіть вимушений був пригрозити польовим гравцям віджиманнями, якщо якість завершення атак не покращиться, що відразу дало результат, і м’ячі почали залітати до сітки воріт.


За окремою програмою цього разу займався лише Олександр Рибка – спочатку під наглядом тренера-реабілітолога, а потім із Михайлом Михайловим. А от Андрій Ярмоленко, Дерліс Гонсалес та Микита Бурда, які пропустили перший контрольний матч зі «Славією», перебували в загальній групі й готувалися до сьогоднішнього спарингу в загальній групі.

Після завершення тренування деякі футболісти традиційно вирішили позмагатися у триманні м’яча в повітрі. Довелося втрутитися Сергію Реброву, який закликав гравців їхати до готелю: «Не затримуйтеся, за кілька годин ми сюди повернемося», – підганяв усіх Сергій Станіславович.


У стартовому складі на матч із корейським клубом планується вихід наступних виконавців: Рудько, Віда, Хачеріді, Драгович, Антунеш, Рибалка, Гармаш, Буяльський, Яковенко, Гонсалес, Теодорчик.


Матч із «Сувон Самсунг Блувінгз» відбудеться у Marbella Football Center на тому ж полі, яке заброньоване за нашою командою на час перебування на тренувальних зборах. Початок – о 17:00 за київським часом. Як завжди, у прямій трансляції ви зможете подивитися його на каналі Динамо Київ у Youtube.