18 січня 2016 19:03
3

СМИ: Лужный будет курировать работу всех тренеров "Карпат"

Відтепер Олег Лужний – наче надбудова, тобто найголовніший тренер усіх колективів «карпатівського» клубу (головні «Карпати», молодіжна команда та U-19).


Це щось схоже на посаду спортивного директора, але, як пояснили джерела «СПОРТИВКИ», важливіше і вагоміше, оскільки Олег Романович куруватиме роботу інших наставників (раптово «реанімованого» Володимира Безуб’яка – головна команда, Андрія Тлумака – молодь, Романа Толочка – U-19).

Як на практиці виглядатиме взаємодія найголовнішого з головними і старшими тренерами – наразі сказати складно. Проте упродовж другої частини сезону Лужний вникатиме у суть справи, детально знайомитиметься з можливостями футболістів «Карпат», вивчатиме потребу колективу у нових гравцях і напрямках селекційної роботи. Усе для того, аби влітку надати власну концепцію розвитку команди під конкретні завдання у найближчій перспективі.


Словом, про потрапляння у Лігу Європи вже і негайно мова не йде. Але в подальшому питання єврокубків стане одним з найактуальніших для «зелено-білих». Принаймні Петро Димінський дуже цього хоче…

тренером будешь? буду, но так чтоб за результат отвечали те трое, которые под мной) а я если что не при чем...
Срочно нужен на работу куратор над Футболистами и Президентом и ВСЁ!!! тогда ЛЧ!!! точно наша ))))!!!
Ну такого еще в мире нигде не было) Цирк.