30 листопада 2015 20:39

В Киеве состоялся турнир памяти Сергея Панасюка

В останній день осені на полях НТК ім. В. Баннікова у Києві відбувся турнір, присвячений пам’яті Сергія Панасюка, життя якого передчасно обірвалося навесні цього року. Вшанувати пам'ять відомого коментатора та ведучого зібралися рідні та близькі, колектив телеканалу «Футбол» та інші спортивні журналісти, а також просто друзі.


Участь у змаганнях взяли чотири команди, зібрані з друзів коментатора: дві збірні телеканалів «Футбол 1/Футбол 2», сформовані з зірок вітчизняного футболу та журналістів, а також команди спортивних мас медіа та Федерації футболу України.


Регламент турніру передбачав чотири матчі - півфінали, матч за третє місце та фінал. У підсумку, першим переможцем турніру пам'яті Сергія Панасюка стала команда експертів телеканалів «Футбол 1/Футбол 2», яку представляли відомі у минулому футболісти: Олександр Заваров, Сергій Ковалець, Олексій Бєлік, Андрій Воробей, Едуард Цихмейструк, Руслан Костишин, Василь Кардаш, Володимир Пятенко, Олександр Собко та інші. У фіналі зірковий колектив у напруженому поєдинку переграв збірну ФФУ з рахунком 2:0.


Третє місце посіли колеги Сергія Панасюка - збірна журналістів телеканалів «Футбол 1/Футбол 2», яка у втішному фіналі в серії післяматчевих пенальті переграла представників ЗМІ - 4:2 (основний час матчу завершився 2:2).