15 листопада 2015 13:15
1

Кевин КАМПЛЬ: "Отыграть у сборной Украины два мяча – реальная задача"

Півзахисник збірної Словенії Кевін Кампл не втрачає надії поїхати на ЄВРО-2016. Футболіст леверкузенського «Байєра» розчарований поразкою у Львові (0:2), але нагадує, що Україна ще приїде грати в Марібор.

«Гра вийшла важкою. Ми розчаровані таким результатом. Але у нас ще є матч-відповідь у Маріборі. Відіграти два м'ячі – це реальна завдання. У нас все для цього є. Головне – забити швидкий гол на нашому стадіоні. Тоді перед нами відкриються всі можливості.

Звичайно, легко нам не буде. Збірна України – дуже хороша команда, але у нас є всі шанси вийти на ЄВРО-2016», – каже Кампл.

Інші гравці збірної Словенії висловлювалися у схожій манері.

«Важко сказати, чи вони справді вірять у свої слова, чи просто говорять, те що повинні, – каже один із словацьких журналістів. – Ханданович нічого не говорив. Він вже чотири роки, як не дає післяматчевих коментарів.

Якби не він, то рахунок міг би бути більшим. На місці українців, я б почував себе розчарованим, що збірна не забила третій гол. Команда на нього награла. Хоча рахунок 2:0 теж дуже хороший. Такий результат важко відіграти. Даю 15-20%, що наша команда зможе це зробити.

Якби вдалося забити і матч завершився б з рахунком 2:1, то це був би дуже хороший результат для нас. Ми так з Росією зіграли, а потім виграли у Маріборі та вийшли на Кубок світу-2010».

Додамо, що матч-відповідь Словенія – Україна відбудеться 17 листопада у Маріборі.

Пофарбуй собі мошонку дурень недолугий!