12 листопада 2015 18:57

"Пари-Матч": грубое и откровенное давление на нашу компанию стало для нас неожиданностью

Официальное обращение компании "Пари-Матч" к СМИ:


"Для нас став несподіванкою такий грубий і відвертий тиск на ТОВ «Парі-Матч», компанію, яка є основним меценатом українського футболу, а також вибудовує відкритий діалог з урядом і представниками влади з метою створення легальних і прозорих умов для букмекерського бізнесу в Україні.


Ми змушені підкреслити і звернути увагу на те, що Parimatch.com і ТОВ «Парі-Матч» - це різні компанії. ТОВ “Парі-Матч” має намір звернутися до судових органів з метою спростування недостовірної інформації, яка поширюється в ЗМІ та захисту своєї ділової репутації.


Також ми не розцінюємо цю атаку на нас у відриві з тими подіями, які зараз активно відбуваються в країні. Правоохоронні органи використовують брудні методи не лише у відношенні української компанії ТОВ “Парі-Матч”, в цей перелік входять численні обшуки в українських IT-компаніях, таких, як: "Фінтех", в дніпропетровському офісі Luxoft, харківському офісі компанії Plarium, в доменному реєстраторі NIC.ua, "Уктранснафти", вилучення серверів в компаніях "Датагруп" і "НетАссіст", KUNA Bitcoin Agency.


Інформація, яка поширюється в ЗМІ з боку власників веб-ресурсів щодо ТОВ “Парі-Матч”, має непрофесійний характер та дублюється з неперевірених джерел, які не мають авторів. Це свідчить про замовний характер матеріалів та ще раз підтверджує недобросовісну конкуренцію напередодні легалізації букмекерської діяльності."