12 листопада 2015 17:18
10

Вацко, Малиновский и Кобельков номинированы на премию "Телетриумф-2015" в категории "Лучший спортивный комментатор"

На перемогу в номінації "Найкращий спортивний коментатор" претендують Віктор Вацко (телеканал "Футбол 1"/ "Футбол 2", коментар матчу фіналу ЧС-2014 Німеччина – Аргентина), Володимир Кобельков (телеканал "2+2", коментар півфінального матчу Ліги Європи "Дніпро" – "Наполі") і Андрій Малиновський (телеканали "Футбол 1"/ "Футбол 2", коментар гри прем'єр-ліги "Динамо" – "Шахтар").


Передача "Профутбол", телеведучий Ігор Циганик і коментатор Володимир Кобельков можуть стати одними з переможців національної премії "Телетріумф 2014-2015". Церемонія нагородження відбудеться 2 грудня.


У номінації "Найкраща спортивна програма" можуть перемогти передачі "Профутбол" , "Великий Футбол" і "Факти.Спорт".


У номінації "Ведучий спортивних програм" беруть участь Ігор Циганик ("2+2"), Андрій Ковальський (ICTV) і Олександр Денисов ("Футбол1"/"Футбол 2").

Джулай/Босянок - ОДНОЗНАЧНО!!!
Найкращий коментатор - Вацко. "Найкраща спортивна програма" - Профутбол. "Ведучий спортивних програм" - Циганик.
Вацко-вацко! Та який з нього коментатор?! Постійне зривання на фальцет, ще й в зовсім недоречних ситуаціях, то таке, можна простити. Але постійне нав'язування свого бачення футболу, постійне випучування своїх інтернет-знань замість коментування гри - це не коментатор.
Малиновський? Кобельков? Ви серйозно? З 2+2 нема кого навіть коментатором назвати, з футболу хіба що Вацко, Михайлюк, Круторогов.
Тут не конкурс а опитування варто проводити: кого Ви вважаєте коментатором? А коментатором у цьому тріо є лише Вітя Вацко. Решта - шлак. Кобельков, можливо, ще навчиться. А кріт - це дно, уособлення "об'єктивної, зваженої, не ангажованої" спортивної журналістики, фейс каналів Ф1-2. Циганик не кращий. А загалом, футбольне та й в цілому спортивне ТВ в Україні стрімко дегенерує. Але чому ми дивуємось...
За Вацко только
Малиновского в урну
Це повний провал.
Вацко и Цыганык больше не из кого выберать
Малиновский??? А этот nuд0рас-ж0n0лu3 что здесь делает??? Лохметка приказал???
Отдал бы свой голос за Вацка! Уважаю!