8 листопада 2015 13:14
8

Андрей ШАХОВ: "А до прихода Гонсалеса Мякушко попадал в основу?"

Заместитель главного редактора журнала "Футбол" Андрей Шахов в своем Facebook ответил на предположение пользователя о том, что Мякушко проигрывает конкуренцию Дерлису Гонсалесу из-за суммы, которую "бело-синие" заплатили за парагвайца.


"А до прихода Гонсалеса Мякушко попадал в основу? Или играли то Гусев, то Морозюк? И сколько за них заплатили?", - написал Шахов.

Треба відпускати гравця, раз він не дотягує до рівня конкурентів. Посудіть самі: він не такий досвідчений, як Гусєв, хоч той уже й не витримує пару серйозних матчів на тиждень; не такий універсал, як Морозюк, який однаково лажовий і як захисник і як півзахисник; ну і звичайно куди йому до феєричної, швидкої, технічної і результативної гри Гонсалеса з Маккабі. Тепер залишилося діждатися ще однієї гри з цим грандом європейського футболу, щоб нею насолодитися. Проте ні, я забув. У нього ж легендарна, всепрощаюча динамівська адаптаця. Це ж лише наші хлопці мають виходячи раз в півроку на 20 хв. показувати вражаючу гру. А він ні, він же не адаптований. Так як не адаптовані Беланда, Петрович, Велозу, Антунеш.
І справді нащо нам Мякушко?
Андей, конечно если сравнить форму до прихода Гонсалеса и после прихода - это как бы разные вещи. Не?
Вболівальники дуже рано почали носитися з тим Мякушком. Я в нього не бачу ніякого прогресу. Хтось скаже, що Шеві давали грати і він заграв, але згадайте! Шева ще не грав за основу, а вболівальники вже знали, що в дублях є такий хлопець, що ой-йой... А як в дублі грає Мякушко?
Сховати
Андрій, Вчера, например, забил три гола
Андрій, ну настырный ,пока больше ничего
Сховати
Мякушко- один из немногих(Ярмоленко, ...) , кто может обыграть игрока 1 в 1, 1 в 2.
Friday, От я саме за таку "настирність" Динамо, яку проявляє Мякушко.
Андрій, А я за 20 мин игры Мякушко вышедшего на замену в основе увидел лучшего игрока команды. Сыграл по гроссмейстерски в каждом эпизоде все на 10 баллов Как он играет за дубль не знаю но те 20 мин что видел были на супер уровне. Других его игр не видел может это случайность. но может и нет.