28 жовтня 2015 14:12

Артем КУЛИНИЧ: "Обидно пропускать пять мячей в дебютном матче"

Голкіпер ФК «Оболонь-Бровар» Артем Кулініч прокоментував поразку своєї команди у матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка України з Київським «Динамо». Нагадаємо, що для Артема поєдинок з командою Сергія Реброва став дебютним в основному складі «пивоварів».


- Артеме, твоя загальна оцінка і коментар матчу з Динамо Київ?


- А що тут оцінювати? Була явна перевага Київського Динамо впродовж усього матчу. Оболонь-Бровар грав з великим бажанням і самовіддачею, але цього виявилося недостатньо. Динамо перемогло на класі.


- Сьогодні ти зіграв свій перший матч в основному складі “оболонців”. Виходячи з результату, дебют видався не надто приємним?.. Очевидно, що прикро пропускати 5 голів….


- Так, це був мій дебют… Звичайно, прикро пропускати, а тим більше 5 голів.Проте, грати на такому стадіоні, з такою командою як Динамо — одне задоволення. Неприємно, з одного боку, адже програли з розгромним рахунком,а з іншого — це хороший досвід як для мене, так і для всієї команди! А як ще нам рости? Тому шкодувати про цей поєдинок немає сенсу. Після бою кулаками не махають.


- Гол Гармаша, коли Різван вибивав м’яч. Здалося, що між тобою і Аблітаровим в цьому епізоді виникло якесь непорозуміння…


- У першому пропущеному м‘ячі своєї провини я не бачу. Я виходив на м’яч з голосом і захисник зобов’язаний був залишати м‘яч мені. Ну що зроблено, те зроблено… Можливо, десь позначилася відсутність ігрової практики…


- Видалення Продана. Прокоментуй цей епізод. І як вважаєш, чи був це переломний момент матчу? Можливо, якби не було цього видалення, то рахунок на табло не був би настільки розгромним…


- З приводу суддівства говорити нічого не буду. Втім, переконаний, що дійсно, рахунок був би менш розгромним, адже вдесятьох важко грати проти команди такого рівня.


- Що сказав тобі Володимир Миколайович (Володимир Тименко — тренер воротарів ФК “Оболонь Бровар” — прим.) після цього матчу? Чи була з ним розмова? Якщо була, то як він оцінив твою гру?


- Так, розмова була. Володимир Миколайович сказав, що трохи згодом ми подивимося повтор гри і він вкаже мені на мої помилки, щоб у подальшому їх не було.