30 вересня 2015 23:36
22

"Шахтер" во Львове разгромно уступил ПСЖ

Завершился матч второго тура Лиги чемпионов в группе А.


"Шахтер" - ПСЖ 0:3


Голы: Орье, 7, Луис, 23, Ибрагимович, 90

Вы еще и не такого результата заслуживали

воздалось за помощь судей в игре с Олимпиком

Звичайно ні на нічию чи тим більше на перемогу кротам не приходилось вчора розраховувати - ще хвилини до 30 рахунок мав ставати 0-4 і "малатчагам" відверто пощастило, інакше цигану і коментатору довелося поламату голову над виправданням (хоча 0-3 також не мало). Про гру ПСЖ нічого казати, класні гравці, класний тренер, що разом вже в першому таймі зробили результат. Як не дивно, але мені вболівальникові ДК, сподобалися дві речі в грі кротів: перше - швидкий перехід від оборони в атаку, чого в нас останнім часом не спостерігається у нас; друге - в складі грають двоє молодих українських гравця в матчі проти ПСЖ в той час, коли Мякушко та Бурда не потрапляють в заявку з Говерлою.
Сховати
19Ігор27, они такие же молодые как наши Рыбалка и Буяльский. И играли они вчера только потому, что одни бразильцы начали убегать с Шахтера, а другие - отказываются приезжать. При других обстоятельствах Коваленко и Малышев никогда бы не получили такого кредита доверия.
Так їм і треба... Не треба бути ватою, а грати на своєму стадіоні, для чого деяким треба зробити з Донбасу "... sie bitte", закрить кордон , установить законну українську владу і жить як решта України!
"Это самый сильный шахтер за всю историю..." - ага :) ни одного забитого.
А кто-то надеялся на 1 очко хотя бы? Я лично думал 1-3 будет. Я вот думаю, а сможет ли даже 3 место занять, Мальме довольно таки приличная и не уступчивая команда, взломать оборону будет не легко ихнюю.
...слишком ножками семенят...
Цікаво хто тепер буде винен в тому, що "родной Шахтьор" програв. Арбітри підісрали цигану, він не зможе на них нарікати. А послухати коментарі "супер профісіоналів" на каналі футбол2 в передачі "ніч ліги чемпіонів" це взагалі маразм і брєд сивої кобили.
Цікаво,що циган тепер вигадає... Рахунок міг і мав бути ще більш непристойним. Воістину: хто вивищується,-буде пониженим.
Сховати
"Молодёж" одна играла ;-)
Тарас, как всегда - "Динамо" виновато!..
Кумарят ети коментаторы и ведущие Футбол 1и2! Суржик на телевидении в прямом эфире!!!
Сховати
Dima, А еще "непредвзятый" комментарий...
Особенно в играх с Динамо... Совсем "незаметно" за кого болеет "комментатор"...
Смотри НТВ+ http://www.myfootball.ws/