28 вересня 2015 16:46
1

Александра Лобода стала лицом "цветочной коллекции" украинского дизайнера

Ведуча програми "Профутбол" на каналі "2+2" Олександра Лобода долучилася до світу моди. Саша стала обличчям однієї із колекцій української дизайнерки Ірини Діль.


"Мені випала честь стати обличчям нової неймовірно ніжної та гармонійної колекції української дизайнерки Ірини Діль. Родзинками минулих ефірів "Профутболу" були саме її сукні, - розповіла Олександра. - Ірина створює не просто одяг, а справжні витвори мистецтва. І в кожному творі зібрано мільйон емоцій, які вміло підкреслюють елегантність, жіночність та гармонійність кожної жінки. Наша співпраця продовжиться і надалі, в рамках Ukrainian Fashion Week".


Український дизайнер Ірина Діль не приховує пристрасті до квіткових орнаментів. Свій іменний бренд вона відкрила в 2012 році, в жовтні 2013 дебютувала на подіумі Ukrainian Fashion Week і з першої колекції дала зрозуміти, що в її роботах буде багато квітів, багато жіночності й витонченості. Такий стиль дуже пасує нашій ведучій Олександрі Лободі.


"Я веду програму про футбол, але я дуже люблю жіночні та елегантні образи, такі як Iryna Dil", - зізнається чарівна ведуча "Профутболу".




Лобода ,по-моему,сама по себе поинтересней,чем то,что на неё одето.
Тебе не нужно прятаться за этими аляпистыми нарядами,тебя и так заметят и долго не забудут с твоей" бесиклетой Калинича".