13 вересня 2015 22:56
5

Александар ДРАГОВИЧ: "Обещаю, что будем биться в Лиге чемпионов даже не на 100%, а на 120%"

Защитник киевского "Динамо" Александар Драгович в интервью каналу "Футбол 1" рассказал о готовности команды к Лиге чемпионов.


- Мы очень хорошо готовы к Лиге чемпионов. Наш тренер сделал все, чтобы быть на пике формы именно сейчас. Мы готовы, но гарантии, что мы выиграем все матчи я не могу. Обещаю, что будем биться на поле даже не на 100%, а на 120%.

Вже збірна продемонструвала як вона може "битися" за результат, коли задовго до закінчення матчу стає очевидним,що в кращому випадку зіграють на нуль, бо не видно за рахунок чого можна змінити малюнок гри. Рівень чемпіонату настільки низький,що судити про готовність наших команд до рівня ЛЧ і ЛЄ дуже важко. Зрештою "Шахтар" продемонстрував,що вихід в груповий етап ЛЧ швидше випадковість, ніж закономірність. Ярмоленко за збірну зайвий раз довів,що на вищому рівні його гра не вражає. Всі будемо вболівати за наші клуби, але якщо в нашому чемпіонаті і надалі будуть такі ігри, де відсутня боротьба і результат прогнозований ще до початку матчів, то розраховувати на успішний виступ українських команд на міжнародній арені буде дуже важко. ІМХО
Сховати
Тарас, Селтик с Рейнджерс как-то же в свое время нормально играли в еврокубках при таком же никаком чемпионате.
Сховати
evgeniy_0672, зачем так далеко брать пример) В 1999 году Динамо проходило мадридский Реал в 1\4 ЛЧ при таком же "никакущем" чемпионате Украины.
Це пік? Ну, видно що в матчах чемпіонату трішки економлять сили, але ж все одно, мені здається, що пік має бути ближче до середини жовтня.
Ой блин такой настрой, столько этому уделяют внимания, главное что бы не перегорели.