21 серпня 2015 14:12
8

Sky Sports: "Эвертон" готов заплатить за Ярмоленко 15 миллионов фунтов

Как сообщает Sky Sports, «Эвертон» готов выложить за лидера «Динамо» и сборной Украины Андрея Ярмоленко 15 миллионов фунтов. Как сообщает источник, переговоры по этому трансферу продвигаются, но еще не согласованы все нюансы трансфера.


Напомним, что журналист программы «Профутбол» Вадим Скичко в своем твиттере сообщил о подписании контракта Ярмоленко с «Эвертоном» уже сегодня.

Наконец-то уже избавяться от этого баласта. Нормальный сезон обеспечен!
Будь ласка не баньте,потрібна допомога,я вже розісчлав на Динамо від Шурика тепер ще спробую у вас...

Доброго дня!!! Я вболівальник Динамо з 1998 року,мені зараз 25 років, памятаю успіхи динамо в лізі чемпіонів в 1998-1999 рр,коли вигравали Барселону навіть ненапружуючись,памятаю як після цих успіхів продали Шевченка,Реброва,Каладзе,Лужного,памятаю як після цього динамо перемагало в чемпіонаті України.

..Потім підріс і почав їздити по змозі на матчі улюбленної команди в Київ на матчі Ліги Чемпіонів та Ліги Європи,відвідав гру Динамо у Львові Шахтар-Динамо,після цього матча ще відвідав гру наших друзів Дніпра проти Наполі...що мене і наштовхнуло написати цей текст-їхавши з друзями автомобілем додому Волиньська обл. м.Ковель,ми потрапили в аварію не величку,але для мене наслідки були не маленькими,зломав руку і ногу,але потім коли лікарі зробили всі ренгени все виявилось складніше,перелом ноги був в районі коліна і тепер щоб почати ходити мені потрібна операція,перша операція пройшла--було спочатку все добре але з часом стало гірше і коліно дуже болить при згині,потрібна ще одна операція(вартість операції 5000євро),таких грошей в нас в сімї не має,всі гроші потратили на першу операцію.Мені дуже соромно просити(ніхто не знає з батьків що пишу такі листи майже повсюди в інтернеті),але ситуація цього вимагає,тому що якщо не зробити операцію я не зможу нормально ходити і не зможу нормально жити далі,розумію що зараз з цим дуже складно в країні все іде на війну,але попрошу хто скільки може допоможіть будь ласка,копійка до копійки... П.С. Якщо потрібно всі виписки лікарів покажу,дякую за розуміння,це лише просьба.
карта приват 5168 7423 1844 7319 Олександр.
Краще б в інший ліверпульський клуб, але, на жаль, він там не потрібен, хоча після того як пішов Стерлінг я думав що спробують підписати Андрія
Если честно очень мало...я за переход Ярмоленко, но это не те деньги которые он стоит. К слову может быть в контракте предусмотрены дополнительные бонусы.
Надо продавать реально Ярмоленко уже нечего делать в УПЛ так что вариант с Евертоном хороший
надо продавать, и АПЛ можно будет мониторить, и игроку рост, и клубу деньги, понятно что ЛЧ, но что поделать, лучше сейчас чем потом...
нормальная цена, это где то 23 евро, хотя лучше было бы 17 млн фунтов или около 25 евро
Сховати
Gary, 15 фунтів це 21 євро